Nieuws

Elke VIERDE DONDERDAG van de maand kan je als zelfstandige in CC Blommaert terecht voor vragen rond sociale verzekering en/of pensioen. De RSVZ zit dan in de voormiddag. Voor de dienst pensioenen kan je de hele dag terecht.

Belangrijke datums in het verschiet

4 mei tot en met 30 juni 2019Met gerinkel naar de winkel

7 mei 2019Regiojobbeurs te Kalmthout

22 september 2019Dorpsdag

22 december 2019: kerstmarkt Gooreind

1 tot en met 31 december 2019: eindejaarsactie

 

Ondernemer in de kijker:

Optiva Vastgoed!

De naam van dit kantoor is afgeleid van Op ‘t Eijnde Ingrid Vastgoed. Aangezien we reeds heel wat jaren ervaring hebben in de vastgoedsector en zelf woonachtig zijn in deze regio zijn we ervan overtuigd dat we u een optimale service kunnen bieden. Omdat wij beseffen dat de verkoop of aankoop van uw woning of appartement een belangrijke stap in uw leven betekent, willen wij hier uiteraard ons steentje toe bijdragen. Bij Optiva bent u zeker van een correcte service en een enthousiaste en persoonlijke begeleiding van uw dossier. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen! 

 
 

Optiva Vastgoed
Bredabaan 497 A, 2990 Wuustwezel

Tel: 03/361 04 05

info@optiva.be
www.optiva.be

 

Bent u een startende ondernemer in Wuustwezel of heeft uw bedrijf een bijzonder feest aan te kondigen (een grote verhuis, een zilveren jubileum)? Laat het ons dan weten. Wij zetten u graag even in de kijker!