Evenementen > Kerstmarkt

Op zondag 17 december 2017 wordt de Theo Verellenlaan verkeersvrij gemaakt voor een grootse kerstmarkt. Ondernemers, handelaars en verenigingen stellen er van 13 uur tot 19 uur hun activiteiten voor.

Meer dan zestig standhouders bundelen hun krachten om iedereen een gezellige middag vol kerstmagie te bezorgen. Naast alle kraampjes vol moois en lekkers, worden er demonstraties, kinderanimatie en zoveel meer georganiseerd. Bovendien komt de kerstman in de namiddag even langs.

Mutsen for Life

Voor 7 euro kan je op de kerstmarkt een "Wezel Wintert" muts kopen. Je bent er niet alleen warm mee ingeduffeld tegen de winterse koude, maar je steunt er ook Music for Life van Studio Brussel mee. De opbrengst van de mutsen gaat integraal naar de drie vzw's die zich inzetten voor kans- en taalarme kinderen in Vlaanderen: Bednet vzw, Feestvarken vzw en de Boekenkaravaan.

Je kan op de kerstmarkt, voor een bescheiden bijdrage, ook een plaatje aanvragen bij onze Wezel for Life-dj of een heerlijk dessertje kopen dat de medewerkers van het gemeentehuis en OCMW speciaal voor Music for Life hebben gemaakt.

Noteer 17 december zeker in je agenda en kom langs om de gezellige sfeer op te snuiven!

Waar?

Theo Verellenlaan, Gooreind

Wanneer?

Zondag 17 december 2017 van 13 tot 19 uur.

Wie?

Ondernemers en verenigingen van heel Wuustwezel.

Lijst van deelnemende handelaars

Lijst van deelnemende verenigingen