Evenementen > Kerstmarkt

De kerstmarkt schuift op richting kerk in de Theo Verellenlaan. Op zondag 23 december wordt het Pastoor J. Meeusenplein, een gedeelte van de Kerkplaats, Gasthuisstraat en Theo Verellenlaan verkeersvrij gemaakt voor een geweldig leuke kerstmarkt. 

Zo zijn alle standen dichter bij elkaar te vinden voor nog meer gezelligheid! Ondernemers, handelaars en verenigingen stellen er van 13 tot 19 uur hun activiteiten voor. Wel 70 standhouders bundelen hun krachten om een groot en gevarieerd aanbod aan te bieden. Zelfs de enige échte kerstman komt in de namiddag even langs!

In de kerk geniet je van muziekoptredens van Turf, Jessie & Sam, de koren van Braken met 40 personen en David Piedfort (combo muziekschool). Daarnaast is er een groter aanbod kinderanimatie in ’t Schoolhuis met onder andere een springkasteel, air brush-tattoos en verschillende spelletjes.

SANTA RUN FOR LIFE
Ho ho ho, de kerstmannen rennen door de straten. Doe je graag mee aan de Santa Run for Life? Meer info en inschrijven via: https://www.facebook.com/events/636004530148187/

En net zoals de vorige jaren kan je via een vrije gift een plaatje aanvragen bij de DJ of één van onze heerlijke For Life dessertjes kopen.

Samen maken we er een onvergetelijke kerstmarkt van.

Hopelijk tot dan!

Waar?

Theo Verellenlaan, Gooreind

Wanneer?

23 december 2018 - 13u tot 19u

Wie?

Ondernemers en verenigingen van heel Wuustwezel.

Lijst van deelnemende handelaars

Lijst van deelnemende verenigingen

Inschrijven?

Inschrijven is niet meer mogelijk.